Imobil Prelungirea Ghencea

Proiectare si executie Imobil Prelungirea Ghencea 322-326

Beneficiarul Compania Municipala Imobiliara a semnat un contract de proiectare si executie cu Compania Trustul de Cladiri Metropolitane in data de 5.08.2019 pentru proiectarea si executia unui imobil de locuinte S+P+11E.
Ordinul de incepere a fost dat in data de 19.08.2019 avand la baza autorizatia de construire nr. 369/14.05.2019 pentru serviciile de proiectare si lucrarile de execuție la imobil a inceput in baza proiectului DTAC. Termenul de proiectare si executie este de 15 luni de la data ordinului de incepere (19 august 2019).
Suprafața terenului este de 3532 mp, suprafața construită de 1457,70 mp și suprafața construită desfășurată de 12711,25 mp.
Construcția este împărțită în două tronsoane structurale, având același regim de înălțime. Subsolul extins în suprafața de 2371,45 mp va conține funcțiunea de parcaj, spații tehnice și 2 adăposturi de apărare civilă, respectiv 12 nivele supraterane ce găzduiesc funcțiunea de locuire cu un total de 114 apartamente și Servicii Comunitare la parter.
Totalul locurilor de parcare asigurate prin proiect este de 156, 92 parcări la subsol și 64 parcări exterioare accesibile prin aleea carosabilă de incinta poziționată pe latura estică a terenului. Sunt prevăzute spații verzi pe o suprafață totală de 1294,15 mp (36,63% din suprafață terenului) organizate în plantații la teren, jardiniere, terase plantate și dale înierbate pentru parcările de suprafață.
Imobilul de 114 locuinte este parte din proiectul derulat de catre Compania Municipală Imobiliară S.A. pe respectivul amplasament, proiect in derulare pentru un total de cca 600 locuinte, lucrarile de proiectare si executie fiind contractate de Trustul de Cladiri Metropolitane.
Apartamentele vor avea destinația de ansambluri de locuințe în vederea închirierii acestora. Imobilul are o poziționare extrem de bună și este ușor accesibil în continuarea cartierelor Drumul Taberei și Ghencea și în calea de acces către comunele limitrofe ale Bucureștiului: Domnești, Clinceni, Bragadiru. Terenul se poziționează în centrul unei importante aglomerări urbane cu perspective majore de dezvoltare și pe viitor. Ca facilități importante în zonă putem enumera prezența unor importante centre comerciale, piețe, 2 mall-uri și nu mai puțin de 14 grădinițe, 11 școli generale și 6 licee.
Zona atrage investiții importante din partea unor retaileri de renume iar infrastructura este în curs de dezvoltare prin lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea la două benzi pe sens, cu linie mediană de tramvai. Demararea construcției Pasajului Domnești și finalizarea execuției noii linii de metrou din Drumul Taberei, așteptată către finalul anului, vor asigura accesul oriunde în București și o ieșire facilă prin Centura Bucureștiului către orice destinație, indiferent dacă se va folosi transportul în comun ori mașină personală.

Având o deschidere generoasă de aproape 80 de metri la strada principală, Bd. Prelungirea Ghencea, terenul în formă regulată de paralelogram a permis dezvoltarea unui proiect amplu cu costuri reduse de edificare.
Proiectul rezidențial propune un număr de 601 apartamente moderne în cele 8 clădiri cu suprafața construită totală de 43.558mp și regim de înălțime de la 4 la 11 nivele.

Contact

Contacteaza-ne! Multumim!

Sending

Politica de Confidentialitate                                                                                                                                                                                                                                                          Politica Cookie

©2020 Trustul Cladiri Metropolitane Bucuresti S.A.

Log in with your credentials

Forgot your details?